3 mave fedtforbrænding øvelser, der er sjove og effektive

En af de bedste måder at tabe mave fedt er med motion. Men bare gør et par mavebøjninger hver dag vil ikke få dig den flade mave, du ønsker. Faktisk gør sit-ups eller crunches er ikke de bedste mave fedtforbrænding øvelser, fordi du ikke kan tone fedt. For at få disse pænt tonet mavemuskler viser, du først nødt til at tabe det fedt, der er om på toppen af dem ..

De ting at huske med øvelser til at brænde mave fedt er at finde en, du kan lide, og at du gerne vil holde gør på en regelmæssig basis. Må ikke bekymre dig, hvis du tror at gå til gymnastik er kedeligt og ikke for dig, her er 3 sjove mave fedtforbrænding øvelser, og at virkelig arbejde.

Lose-Tummy

Få danse!

En af de bedste øvelser til at brænde mave fedt, der er super-sjovt og kommer naturligt danser! Sæt dine dansesko på, indstille din iPod til at blande, og finde ud af det. Mavedans videoer er en fantastisk måde at brænde at uønsket mave fedt. En 180 pund (81 kilo) person vil brænde omkring 386 kalorier for hver time, de danser. Hvis du er endnu tungere, vil du brænde endnu flere kalorier end det.

Pas på crunches – de er gode til toning din mave, men du kan ikke tone fedt. Doing tusindvis af crunches om dagen vil ikke brænde halvt så meget mave fedt som noget mavedans. Når du mister det meste af fedtet i din mave, så kan du begynde at gøre crunches at tone dine muskler nedenunder.

Nogen for tennis?

En anden af de store øvelser til at brænde mave fedt er at spille tennis. Tennis tjener som en god træning, fordi det virker din kerne krop. Kernen i din krop er dine mavemuskler og lavere tilbage muskler. Disse muskler er dem, gør alt arbejdet for at ramme tennisbold hårdt og langt. Din kerne ikke bare holde dig afbalanceret som du kører fra sted til sted på banen, men det giver dig et ekstra løft af magt i alle de slag. Du er konstant i bevægelse på banen, og det er en fantastisk måde, hvordan man tabe mave fedt workout samtidig have det sjovt.

Hvem er til en svømmetur?

Svømning for fitness kræver en masse energi og brænder en masse kalorier. Dette er fordi, når du svømmer, er du nødt til at flytte hele din krop i stedet for bare dine ben eller dine arme. Svømning fungerer din krop og hjerte på samme måde enhver cardio træning, såsom dans eller løb ville. Ikke alene er svømning godt for en cardio træning, svømning udfordrer musklerne over hele kroppen og er fantastisk til at øge de samlede organ styrke. Modstanden vand du står mens svømning kræfter dine muskler til at arbejde hårdere – ligesom de traditionelle former for styrketræning, som er en af de bedste måder, hvordan at tabe mave fedt, fordi muskler forbrænder flere kalorier, selv mens de er i hvile.

0 Comments

Leave a Reply

Using Gravatars in the comments - get your own and be recognized!

XHTML: These are some of the tags you can use: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>