Dress code for et cocktailparty

Cocktail parter er almindelig i dag. Disse parter en begrundelse for folk at drikke og have nogle sjove. Folk sat på uformelle kjoler til disse parter og udvikle bedre relationer med deres venner og kolleger. De sidder sammen for en hyggelig snak for at slippe af med stress. Hvis du ikke har nogen idé om, hvad slags kjoler til at vælge til fester, bør du læse videre.

Som hovedregel kan du bære en dragt med en uafgjort. Baseret på sæsonen og lejlighed kan farven på dragten og stoftype variere. Hvis du er en kvinde, kan du sætte på et cocktailparty kjole, og din makeup skal gå godt med din kjole og sæsonen.

selskabkjole

En perfekt selskabkjole, der er egnet til enhver form for fest. Høflighed: Bridesire

Stilen i den kjole, du vælger er baseret på en række faktorer. Den første ting, du bør være opmærksom på, er midlerne til invitation. Dette betyder at hvis du fik invitationen via et telefonopkald eller e-mail, så skal du gå efter en mindre formel kjole. Men hvis du får en invitation kort via mail, skal du være klar til at sætte på en temmelig formel kjole. Tidspunktet for partiet bør også tages i betragtning for at finde ud af, hvilken type stof. Gå efter en struktur af mørk farve, hvis partiet kommer til at blive afholdt i efteråret eller vinteren. På den anden side bør lette farver; foretrækkes i sommer.

For mænd, en blazer eller jakke med et slips er et godt valg. For kvinder, nederdele, der er knæ længde med en bluse er ideelle, især hvis invitationen blev sendt via en e-mail eller et telefonopkald. Hvis den part vil være formel, bør du købe og bære et jakkesæt, fordi du vil beskæftige sig med kunder og andre forretningsforbindelser personale. På den anden side, hvis partiet er af uformel karakter, gå til uld nederdele sammen med broderet cardigan, især hvis det er vinter. For sommersæsonen er spaghetti outfits mest anbefalede.

Det siger første indtryk bærer megen betydning. Og mennesker i dag en tendens til at dømme andre fra deres outfits, fordi outfits er den første ting, de ser på. Så hvis du ønsker at gøre et godt indtryk på dine kolleger på et cocktailparty, skal du følge de korrekte kjole kode instruktioner. Det er også en rigtig god idé at kontakte værten for partiet for kjole kode instruktioner.

0 Comments