Hvordan dans øger din selvtillid

dancersDans kræver tillid, men vidste du, dans bygger din selvtillid på og uden for dansegulvet?

Ønsker du at få tillid, få nye venner, opdage, at nye forhold eller måske forbedre dit sociale liv? Du kan opnå alle disse og meget mere ved at tage regelmæssige danseundervisning. At lære at danse giver dig mere selvtillid, opbygger dine færdigheder og kan åbne en helt ny omgangskreds til dig uden pres fra konstruerede speed dating eller ubehag af blind dates.

Det er velkendt, at danserne er mere sikker, gå højere og er mere bevidste om deres krop end ikke-dansere. De opmærksomme på deres kondition og de har tendens til at spise sundere fødevarer. Efter et par danseundervisning, selvom du bare kan begynde at mestre det grundlæggende, vil du føle din selvtillid vokser som du kan se dine fremskridt. Det siger sig selv, at en god dosis af opmuntring hjælper også, fordi det ofte du gør fremskridt, også når det måske ikke har lyst til det.

Social partner dans, (for eksempel salsa, balsal, swing og moderne jive) har mange fordele, hvoraf den ene er ved at bygge din selvtillid som danser. Glem danse alene på en klub, som, hvis du ikke allerede er en fremragende danser du kan føle klodset, selv om du elsker at danse. Hvorfor ikke lære at partner dans til din favorit klub lyde i stedet?

Partner dans uden en partner?

En af de gode ting ved en moderne jive dans klasse er, at du ikke behøver at have en partner til at deltage og nyde dem. For singler, der går til alene en dans klasse er den første af mange store skridt. Du er helt sikker på hvad der venter eller endda hvis du gør det rigtige. Du er bekymret alle vil være bedre, end du er, og at du vil skille sig ud. Du kan endda være bekymret for, at alle vil blive indgået et samarbejde op undtagen dig. Så deltage i din første dans klasse på trods af din frygt er et stort skridt i retning af at skabe tillid. Du har bevist, til dig selv, at “Du kan gøre det.”

Sæt nogle mål for din dans

Kan folk tage danseundervisning til at øge tilliden og en af ​​de bedste måder, du kan starte er at sætte 2 – 3 danse mål. Dans kræver en vis forpligtelse, så tænke over, hvad du ønsker at opnå og kryds dine mål, når du når dem. Du får en enorm selvtillid lige ved at gøre dette.

Hvis dit mål er at komme ud af huset mere og møde nye mennesker gør dette dit mål snarere end “at finde en dato.” Gå til at lære noget nyt og bare være åben for at få nye venner og lære at være en stor dancer.You vil blive overrasket over hvor mange mennesker du vil møde på hvert moderne jive dans klasse, og selv hvis du ikke opfylder en speciel person , vil du have masser af sjov deler en fælles kærlighed til dans.

Du vil aldrig danse alene på et moderne jive dans klasse

Hvis ikke en partner til at gå til dans med, er en bekymring dette er en god nyhed for dig. Jeg gik til min første nogensinde moderne jive dans aften på min egen og aldrig set sig tilbage. Fordi alle er drejet i løbet af lektionen, du er garanteret at mødes og danse med overalt fra 7-10 forskellige mennesker hver uge, så hvis du er kommet til klassen alene du aldrig føler sig udenfor. Alle får at danse med alle andre, uanset om de er kommet med en partner. Dette hjælper din dans og gør for den store sociale atmosfære i klassen. Jo flere mennesker, du danse med den bedre du bliver til dans og jo hurtigere din selvtillid vokser.

Hvad hvis jeg laver fejl?

En af de største bekymringer nybegynder dansere er, at alle holder øje med dem og noterer deres fejltagelser. Efter alt, danse foran folk, vi ikke kender sætter fokus på os.

Gode ​​nyheder! Folk er normalt ikke ser begyndere. De er som regel ser bedre dansere efter tips til at forbedre deres egen dans. De forstår at begå fejl er en del af at lære at danse, og er langt mere tilbøjelige til at lykønske dig for din indsats. De har været hvor du er. Så slap af og have det sjovt.

Benytte enhver lejlighed til at danse

Alle moderne jive dans klasser begynder med en nybegynder lektion, efterfulgt af en “freestyle” session, efterfulgt af en mellemliggende session, så er mere freestyle dans. I moderne jive “freestyle” er simpelthen et andet ord for praksis, og det er en stor del af aftenen. Doing dans lektion alene er ikke nok. At opbygge din dans tillid dans i küren praksis session hver uge, især hvis du er nybegynder. Fordi alle danser med alle andre i küren, vil du danse med forskellige mennesker hver uge, og som du gør, så vil du opdage, du bliver mere og mere sikker i både dig selv og dine evner.

Spørg andre til at danse

Begynder dansere tendens til at se på de bedre dansere og tænke to ting.

1. at man vil bede dem om at danse, fordi de er nye og 2. at de ikke kunne eventuelt bede nogen til at danse

At være sikker nok til at bede folk om at danse (uanset om du er en dame eller en fyr) er en stor del af moderne jive danseaftener. Ladies bede fyrene til at danse, så ofte som fyre spørger damerne, i modsætning til hvad du kan finde i klubber og endda nogle mere formelle danse klasser.

På et moderne jive, vil du opdage, at begyndere opfordres til at stille de bedre dansere at danse med dem. Det er en af ​​de hurtigste måder at lære. Så gør spørge nogen til at danse en af ​​dine mål. Du vil føle din selvtillid vokse over tid.

Hvad hvis jeg spørger, og de ​​siger nej?

På et moderne jive dans klasse “Vil du danse?” er generelt besvares med et “Ja, jeg ville elske at,” 99% af tiden.

Selvfølgelig, hvis nogen er blot efterbehandling en dans eller tage en kort pause, fange deres ånde efter flere danse, siddende eller sidde ude en sang, de kan foreslå den næste dans i stedet. Men i modsætning til i en klub, hvor en dame ville sjældent bede om en dans, eller en fyr måske undre sig, hvis beder om en dans betyder offentlig latterliggørelse eller kan taget den forkerte vej, beder om en dans på moderne jive er normen uanset hvilken køn gør det . Damer, hvis du ønsker en dans, bare bede om en.

Hvis du er nybegynder, og du har plukket op mod til at spørge endda to folk til at danse hver uge (chancer er de vil bede dig alligevel) lykønske dig selv, fordi du har sat scenen for store fremskridt, som igen bygger din selvtillid. Og med nye mennesker slutter sig hver uge, vil du ikke være en nybegynder længe og kan gøre det samme for andre.

Dans er en af ​​de bedste måder at opbygge din tillid i ethvert område af dit liv. Altså:

Tag det første skridt – gå til en dans klasse, så prøv en moderne jive klasse blandt andet sæt 2-3 mål, og bede en lærer til at hjælpe dig med at nå dem.

Vær forberedt på at grine af dine fejl samt lære af dem gøre dans i küren på moderne jive din top mål hver uge.

Spørg andre til at danse i küren – også selvom du lige har startet. Bare sige, at du gerne vil praktisere de bevæger sig.

Commit og være tålmodig med dig selv.

Uanset om det er en salsa klasse, swing lektioner, balsal eller et moderne jive dans lektion du får fra dem, hvad du lægger ind. Med tiden en stor lærer, opmuntring, en sans for humor, og praktisere finder du danse vil arbejde vidundere for din tillid.

0 Comments